evenementen


Decoratie, evenementen en bruidsaankleding in omgeving Rotterdam, Ridderkerk, Sliedrecht en Gorinchem.


Decoratie kan het verschil maken bij praktisch elke gelegenheid. Een beurs, bruiloft, evenement, brunch, receptie, jubileum, babyshower, kraamfeest, noem maar op. De beleving van dit soort speciale gelegenheden ligt voor een groot gedeelte bij de sfeer en uitstraling die er heerst. Met de juiste decoratie, weet Restyle & Zo precies die sfeer te creëren waar u naar op zoek bent. Met onder andere bloemen, boeketten, planten, takken, vazen, woonaccessoires, licht en kaarsen weten wij elke setting om te toveren tot de gewenste sfeer. Onderaan de pagina vindt u een sfeerimpressie van ons werk.

 

Bent u op zoek naar iets unieks voor bijvoorbeeld uw entree, etalage of in een wachtruimte? Onze decoraties zijn prachtige blikvangers en ontgaan menig bezoeker dan ook niet. Onze stylist neemt graag uitgebreid de ruimte met u door en voorziet u van persoonlijk advies op maat, uiteraard geheel afgestemd op uw wensen. Wij voorzien ook in baliedecoraties, tafelbloemwerken en eventueel meubilair.

 

Onze decoraties zijn divers en kunnen uit geheel natuurlijke producten bestaan of (een combinatie van) prachtige kunstbloemen en takken van zijde. Ook is het mogelijk om te kiezen uit verschillende thema's, die bijvoorbeeld inspringen op de jaargetijden, zodat wij uw balie, entree of etalage een wisseling kunnen geven per seizoen. Daarnaast kunnen wij u voorzien van prachtige, stijlvolle bloemdecoraties voor uw kantoor, bedrijf of horecagelegenheid, deze bezorgen wij wekelijks vers bij uw bedrijf.

 

 

Op zoek naar de mooiste decoratie en bloemen voor uw bruiloft? Ook dan zit u goed bij Restyle & Zo. Van bruidsboeket tot complete bruidsaankleding, wij zorgen voor de meest sprookjesachtige en romantische setting.

 

Kortom, op het gebied van decoratie in de breedste zin van het woord zit u bij ons wel goed. Wat de gelegenheid of locatie ook is, met onze aankleding en decoratie van topkwaliteit wordt het feestje echt helemaal compleet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over decoratie bij uw evenement, bedrijf of bruidsaankleding!

 

Bruidsaankleding, bruidsboeket, bloemen & decoratie