kantoorbeplanting


Kantoorbeplanting en aankleding in Rotterdam e.o.


Planten zijn niet zomaar hip en happening, in kantoorruimtes dragen ze ook écht bij aan de productiviteit van medewerkers. Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat planten, bloemen en groen op kantoor naast het bijdragen aan zuivere lucht, nog veel meer voordelen bieden voor zowel werknemers als werkgevers. In kantoorruimtes waar veel groen te vinden is, ervaren de medewerkers;

  • Een beter concentratievermogen 
  • Het vermindert stress
  • Het werktempo wordt hoger
  • Ziekteverzuim is lager
  • Minder depressieve gevoelens
  • Meer creativiteit

Restyle & Zo is in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht en Schiedam uw aangewezen partner op het gebied van interieur- en kantoorbeplanting. Uiteraard nemen wij ook het bijbehorende onderhoud van de planten voor onze rekening. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in uw kantoor? Wij voorzien u graag van een compleet advies op maat. Van type plant en pot tot kleurstelling, positie en uitstraling van uw bedrijf. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat uw beplanting zijn prachtige uitstraling behoudt. Wij ontzorgen u met de verzorging van de planten door deze op vaste momenten te onderhouden.

 

Restyle & Zo voorziet kantoren in heel Nederland van aankleding, moswanden en prachtige groene planten, maar is vooral werkzaam in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Schiedam, Sliedrecht, Gorinchem en Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over groen op kantoor of voor een offerte op maat!