homestyling


Restyle & Zo homestyling in Ridderkerk, Gorinchem e.o.


Home is where the heart is. In uw eigen woning wilt u zich zo comfortabel mogelijk voelen, heerlijk kunnen ontspannen en genieten van uw vrije tijd. Hoe uw woonkamer is ingericht, het kleurgebruik en de aanwezige objecten en materialen zijn dan ook enorm belangrijk. Restyle & Zo is gespecialiseerd in het stylen van woonruimtes. 

 

Onze styliste heeft een eigen stijl die zich kenmerkt als stoer, functioneel en sfeervol. Ze maakt vooral gebruik van natuurlijke materialen, gecombineerd met strakke, stoere, industriële elementen. Dit geeft een warme, moderne uitstraling. Zij vindt het een uitdaging om u te verrassen met de vele mogelijkheden die er zijn om uw woning en interieur een nieuwe look en feel te geven. 

 

Heeft u moeite met het indelen van het meubilair of woonaccessoires in uw woning of bent u gewoon eens toe aan iets anders, maar weet u niet precies wat? Wij helpen u graag! U krijgt van ons tips en adviezen over de indeling, kleuren, materialen en stijlen die passen bij uw wensen en woning. 

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor het stylen van uw interieur. Restyle & Zo is werkzaam in heel Nederland, maar vooral in Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Gorinchem.