moswanden


Mooie, groene moswanden op kantoor of gewoon bij u thuis!


Dé groene interieurtrend van dit moment is een heuse moswand. Een moswand heeft een stoere, rustgevende uitstraling en zorgt voor een natuurlijke, groene beleving. Een moswand is een groene verrijking van zowel het interieur bij uw thuis als op kantoor. Restyle & Zo plaatst een moswand naar keuze deskundig op de gewenste locatie.

 

Een moswand is beschikbaar in verschillende vormen en varianten. U kunt ervoor kiezen een hele muur te laten bedekken met mos, of ronde, vierkante of op maat gemaakte vlakken te laten plaatsen. Wat u ook kiest, een moswand geeft gegarandeerd een speelse touch aan de uitstraling van uw interieur of kantoor.

 

Een aantal voordelen van de moswand op een rijtje:

  • Duurzaam
  • Sfeervol en stoer
  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • 100% natuurlijk

Een moswand wordt compleet volgens uw wensen op maat en vorm gemaakt en aan de gewenste muur bevestigd. Ook is het mogelijk om een tekst in de moswand te laten verwerken om deze zo exclusief aan te laten sluiten op uw eigen huisstijl.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om verrijdbare moswanden voor u op maat te maken, deze dienen dan tegelijkertijd als natuurlijke scheidingswand. Ideaal om grote ruimtes praktisch in te delen. 

 

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte moswand? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.


Restyle & Zo plaatst moswanden in heel Nederland, maar is vooral werkzaam in de omgeving Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Sliedrecht, Gorinchem en Hendrik-Ido-Ambacht.